Last van voetklachten, maak een afspraak bij de podotherapeut

voetklachten

Voetklachten zijn uiterst vervelend en daar kan ik helaas over meepraten. Al een tijd heb ik pijn in mijn voet, meer in mijn hak. Het maakt niet uit welke schoenen ik aantrek, want zelfs op blote voeten heb ik er last van. Tijdens een bezoek aan de huisarts werd ik doorverwezen naar de podotherapeut, deze heeft hier meer verstand van. Meteen bij Verjans een afspraak gemaakt, omdat de pijn nu bijna niet dragelijk meer was.  Deze therapeut heeft mijn pijnklachten zeer nauwkeurig onderzocht, nadat ik eerst een uitvoerig gesprek met hem heb gehad.   voetklachten

Mijn voetklachten zijn een stuk minder geworden

Maanden lang heb ik vreselijke pijn in mijn hak gehad. De podotherapeut noemde het hielspoor en dat is een vaak voorkomende pijn in de voeten. Gelukkig kreeg ik hiervoor bepaalde oefeningen en een speciale inlegzolen en dit heeft mijn voetklachten aanzienlijk verbeterd. Volgend de therapeut gaat de pijn helemaal weg, maar heeft even de tijd nodig.

Heb jij ook vaak last van de voeten, maak dan een afspraak bij de podotherapeut. Deze kan jou goed helpen om jouw voeten weer helemaal optimaal te maken. Zelfs jouw schoenen worden aan een controle onderworpen om zo de pijn uit jouw lichaam te kunnen verbannen.