Een sta op stoel kopen

Voor mijzelf had ik het nog wel een tijd willen uitstellen. maar helaas moet ik er nu echt aan geloven, ik ga een sta op stoel kopen. Het viel mij de laatste tijd al op dat ik steeds moeilijk op kon staan om even naar de keuken te lopen. Zelfs mijn man moest er vaak om lachen hoe hij mij zag stunten om op te staan. Iedereen wordt oud en helaas komen daar ook de nodige gebreken mee. Voor het lopen heb ik al een rollator en daar ben ik heel blij mee. Hiervoor was ik al naar de Seniorenwinkel gegaan en heb deze gekocht.  

Een mooie blauwe fauteuil

Toen ik laatst hier bij de Seniorenwinkel voor mijn rollator was, zag ik in mijn ooghoeken al meerdere fauteuils staan. Toen bedacht ik nog dat ik die voorlopig nog niet nodig zal hebben. Echter een maand later ben ik wederom in deze zaak om een sta op stoel te kopen. net zoals de eerste keer werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker en liet mij de verschillende modellen zien. Ook mocht ik plaatsnemen om te kijken of het wel iets voor mij was. Nadat ik de uitleg had gekregen over de bediening van deze zetel heb ik er eentje gekozen, een mooie blauwe.