Hernia symptomen op een rijtje

Hernia symptomen

Er zijn verschillende hernia symptomen die makkelijk te herkennen zijn. Andere symptomen zijn wat moeilijk te herkennen. De meest opvallende is als je last krijgt van je onderrug. Als je daar geregeld pijn aan hebt, dan kan dat een teken zijn dat jij een hernia hebt. Daarnaast kan de pijn ook richting de benen en voeten gaan. Als je extra pijn ervaart als je moet niezen, hoesten of persen, dan kan dat ook een signaal zijn. Het is goed om direct hulp te zoeken als je veel van deze dingen herkend. Het kan natuurlijk erg heftig zijn om erachter te komen dat jij last hebt van een hernia. Daarom raden wij aan om contact op te nemen met een professionele kliniek die jou kan begeleiden.

Hernia

Bij hernia symptomen helpen wij jou verder

Als jij met hernia symptomen bij onze kliniek langs komt, dan gaan wij samen met jou kijken naar oplossingen. Een professionele arts uit ons team kijkt met jou mee. Wij zullen kijken of de pijn daadwerkelijk door een hernia komt. Mocht dat het geval zijn, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om een behandelplan op te stellen. Wij maken voor iedereen een persoonlijk plan, iedereen is namelijk anders en wij kijken echt naar jouw situatie. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk van jouw pijn af bent. Er zijn behandelingen zonder een operatie, maar ook met een operatie.

Hernia

Wat het beste bij jou past

Bij hernia symptomen kijken wij heel erg goed naar de uitstulping die tegen een zenuw aandrukt. In sommige gevallen kan de pijn al verminderd worden zonder een operatie. Wij vinden het erg belangrijk om eerst alle opties te bekijken voordat wij voor een operatie kiezen. Bij ons kun je ervan op aan dat wij jouw behoeftes altijd voorop zullen stellen.