Een herniaoperatie ondergaan?

herniaoperatie

Wanneer je te maken krijgt met rugklachten, dan verwacht je natuurlijk niet direct een hernia. Maar het is wel verstandig om hier niet al te lang mee rond te blijven lopen! Wanneer je een diagnose krijgt van een hernia, dan is een herniaoperatie noodzakelijk. Gebeurt dit niet, dan zullen de klachten blijven en die zijn niet prettig. Laat het tijdig controleren wanneer jij last hebt van de rug!

herniaoperatie

Het zal natuurlijk beginnen met pijnscheuten in de rug. Dit kan je tijdelijk “wegstoppen” door pijnstillers in te nemen. Echter verhelpt het de klachten niet. Helios Klinieken weet immers erg goed dat mensen tot op het laatst doorlopen met pijn. Zodra zij een patiënt krijgen weten zij al vrij snel deze diagnose te geven. Een operatie is noodzakelijk om de hernia weg te halen. Maar hoe kom jij in aanmerking voor deze operatie?

herniaoperatie

Laat hier een herniaoperatie ondergaan

Wanneer de klachten langer blijven en hier geen verlichting in komt, dan is een operatie noodzakelijk. De uitstulping zal dan door middel van een operatie worden verwijderd. Het prettige van Helios Klinieken is dat je al binnen een aantal weken geholpen kan worden. Geen lange wachttijden maar een duidelijke en directe plan van aanpak. Wanneer je ervoor kiest om hier geholpen te worden, dan zou je in principe al na één a twee dagen naar huis kunnen. Dit ligt puur aan het feit hoe dat jouw lichaam geneest.