Chlamydia test kopen? Hier lees je hoe dat werkt!

In dit artikel lees je meer over een chlamydia test. Het is natuurlijk vervelend om een dergelijke test te moeten doen, maar dit betekent niet dat het ondraaglijk is. In sommige gevallen is het fijn om antwoorden te hebben, want als je weet of je bent besmet of niet, kun je ook zien te voorkomen dat je deze seksueel overdraagbare aandoening – in het kort ook wel SOA – aan iemand anders doorgeeft. Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor een dergelijke test en waar je op moet letten? Wil je weten welke website wij je aanraden? Lees dan door!

Over de chlamydia test

Eerst over chlamydia zelf. Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening, een SOA dus. Het is een die niet alleen in Nederland voorkomt, maar deze aandoening komt voor in de gehele wereld. Het verraderlijke aan deze aandoening is dat je er soms niets van voelt. Dit kan ervoor zorgen dat je lang met een SOA rondloopt. Ten eerste heeft dit gevolgen voor je gezondheid, want dit kan serieuze schade aanrichten. Daarnaast kan het zijn dat je – als je meerdere bedpartners hebt – je de aandoening doorgeeft aan anderen. Dat is niet de bedoeling. Zorg er daarom altijd voor dat jij een chlamydia test doet als je twijfelt of je het wel of niet hebt. Het gaat er vooral om dat je zeker bent van je zaak, zodat je de juiste aanpak hanteert. Chlamydia ontstaat door een bacterie. Deze bacterie heet Chlamydia Trachomatis en nestelt zich op of in de volgende plekken, namelijk het slijmvlies van:

  • De penis
  • De anus
  • De vagina

En laat dit nou juist de plek zijn waar het contact plaatsvindt. Wij hameren er op om voorbehoedsmiddelen te gebruiken, zoals een condoom. Het gaat er vooral om dat deze je kan beschermen tegen een eventuele SOA. Maar dan alsnog geldt dat bij scheuren de kans even groot is als zonder gebruik van condoom. Dan moet je alsnog daarna een chlamydia test doen.

Omdat chlamydia niet altijd voor symptomen zorgt, kan het gevaarlijk zijn om er lang mee rond te lopen. Heb je wisselende bedpartners? Dan doe je er absoluut goed aan om eens wat vaker een chlamydia test te doen. En je moet het zeker doen als je onveilige seks hebt gehad met iemand waarvan je de historie niet weet. Het kan maar zo zijn dat je een SOA van die persoon hebt gekregen. Ook als je een bericht van iemand hebt gekregen dat hij of zij deze aandoening heeft, moet je een test doen. Gelukkig kun je deze eenvoudig en discreet bestellen. Lees hieronder waar!

Chlamydia test kopen doe je hier

Wil jij ook een chlamydia test kopen? Er kunnen diverse redenen voor zijn. Wat je redenen ook zijn, wij willen je graag helpen. Ons team heeft uitgevonden dat je het beste via soazelftester.nl” style=””>www.soazelftester.nl je testen kunt halen. Open de website en klik op ‘SOA test’. Er komt dan een drop down menu. Je kunt een compleet en basis pakket aanschaffen. Kom je er niet uit of heb je vragen over een chlamydia test? Je kunt het team een bericht sturen en je krijgt zo snel mogelijk antwoord! 

Lees meer op soazelftester.nl/chlamydia-test/